Hyvän ruuan ystävänä ja harrastelija kokkailijana olen aktiivinen ja innostunut eat.fi sivuston arvostelija ja ajattelin ehkä jollainlailla jatkaa juttujani tänne blogiin. Mitä nyt sitten mieleen juolahtaakin jotenkin kuitenkin kaikkea ruokaan liittyvää.
Tässä tulikin heti mieleeni eräs asia mikä niin ihmetyttää rasvaisen ruuan ystävää. Kaupassa käydessäni törmäsin uutuuteen Valion Oltermanni LUOMU juustoon. Mutta, mutta miksi ihmeessä siinä pitää olla vain 17% rasvaa kun alkuperäisessä Oltermaannissa on 29% jos nyt oikein muistan. Mikä ihmeen into nykyään on tehdä kaikesta jotain kevyt kuraa ja teollista. No plussaa kuitenkin että oli saatu edes luomua aikaiseksi. Taidankin tästä innostuneena laittaa Valiolle palautetta ja kyselyä mihin rasvat on hukattu.
Palaan asiaan jos/kun saan vastauksia.