Valio vastaa…

Tuossa aiemmin törmäsin kaupassa Oltermannin LUOMU juustoon ja petyin kun siinä oli rasvaa vain 17%. Laitoin Valiolle kyselyä miksi näin ja tässä vastaus:

Halusimme tarjota Luomu -tuotevalikoimaan koko perheen juuston, joka sopii hyvin joka päivä nautittavaksi sopivan rasvapitoisuutensa vuoksi.
Hyvin monella meillä suomalaisista on ongelmia ylipainon kanssa samoin kuin kakkostyypin diabetestä on lukuisilla henkilöillä. Erityisesti näissä suurissa Kuluttajaryhmissä on tärkeää suosia ja käyttää vähärasvaisempia juustovaihtoehtoja.
Myöskin monien muiden Kuluttajaryhmien suosiossa on vähä- tai keskirasvaiset juustot.

Jaahas, olenko siis normaali painoisena terveenä Suomalaisena jäämässä vähemmistöksi ja joudun tyytymään suurien kuluttajaryhmien suosimiin KEVYT tuotteisiin. Eiiiiiii!

Suosittelenkin tässä kaikkia laittamaan Valiolle palautetta ja toivomusta, että haluamme kiireen vilkkaa tuotevalikoimaan tuon normaalirasvaisen Luomu juuston ja vielä parempi olisi jos saisimme sen vielä rasvaisemman version, jota menee venäjälle ja joka oli Suomessakin myynnissä nimellä ”Joulu Oltermanni”

KEVYT… Ei kiitos!

Tietoja sienitukka

Interesting: Food, Art & Iron Maiden. Tampere, Finland
Kategoria(t): Ruoka Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s