ABC-Liikennemyymälät

Huh, kyllä taas tuli sellainen muistutus ABC:n ”A la carte” annoksesta, että on pakko hiukan kirjoitella mietteitä ja omia mielipiteitäni ABC-Liikennemyymälöistä tänne blogiinkin.

Aloitetaan nyt kuitenkin heti tuolla viimeisimmällä ABC kokemuksella. Olin iltamyöhällä ABC Aurassa Turun lähellä ja tilasin listalta Lehtipihvin (Naudan lehtipihvi, ranskalaiset, maustevoi, maissi).
ABC:han mainostaa annoksiaan näin: herkulliset à la Carte -annokset taltuttavat vaativammankin matkanälän. Tämä annos jäi kyllä kauaksi herkullisesta, pihvi oli sitkeä kuin mikä. Nimeksi olisi sopinut paremminkin purukumi. Pihvi kylläkin oli lehden ohut, olihan nimi lehtipihvi. Mutta miten niin ohut pihvi edes on saatu niiiin sitkeäksi. Petyin ja pahasti!

Lehtipihvi - ABC Aura

Ei annos ulkonäöltään huono ollut kuten kuvasta näkyy, no mitä nyt tuollainen perus huoltoasema annos. Mutta eihän sitä nyt mitään fine diningia odottanutkaan. Ikävä pettyä näin vaikka odotukset eivät edes olleet korkealla.
En siis mitenkään innostuneen oloisesti listalta annostani valinnut, sillä aiempienkin kokemusten perusteella osasinkin odottaa jotain tällaista.
Suosin itse näissä ABC-liikennemyymöläissä etupäässä noutopöytää joka useasti on ihan kohtuu hyvää ruokaa. Noutopöytää voi vaikka käydä kurkistamassa ennen osto päätöstä että mitä siellä on tarjolla.
Toki tässäkin täytyy pitää mielessä, että myös ABC-Liikennemyymälöissä on eroja, itsellenikin on tullut vastaan sekä huonoja että hyviä paikkoja eli ei tuota noutopöytääkään voi ihan yleistää.
Ja varmasti jossakin, jotkin ”A la carte” annoksetkin ovat hyviä en mene väittämään vastaan. Itselleni niistä on jäänyt vain niin huono maku, että yritän välttää niitä parhaani mukaan.

Myös aamiainen on monesti ABC:lla ihan hyvä ja valikoimaa riittää. Tosin lähellä aamiaisen loppumista valikoima on usein suppea ja monet tarjottavat ovat jo loppuneet, ihmettelenkin usein (samoin myös hotelleissa) että onko työntekijät niin laiskoja etteivät jaksa täydentään tarjontaa loppuun asti. Mielestäni se olisi hyvän paikan merkki kun tarjottavaa riittäisi vaikka tulisit viime minuuteilla syömään.

Muutenkin ABC:t ovat ihan hyviä paikkoja, yleensä ihan siistejä, isot tilavat WC:t, kauppa, auki monesti 24h, hyvät parkkipaikat… hmm.. tällaista nykypäivän markettimeininkiä johon on helppo tulla ja lähteä.
Jos jotain miellyttää enemmän tunnelmallinen rauhallinen perinteinen huoltamo niin ABC:t kannattaa kiertää kaukaa.
Itse en niin tykkää rähjäisistä ahtaista huoltoasemista, joiden wc:hen saa pahimmillaan jonottaa siksi suosin mieluummin tien päällä tällaista markettimeininkiä.

Tuosta ABC:n ruokapuolesta tuli vielä mieleen myös MoonTV:n Yöruokaa ohjelman jakso, kannattaa tutustua: Yöruokaa – ABC Tuomarinkylä

Mainokset

Tietoja sienitukka

Interesting: Food, Art & Iron Maiden. Tampere, Finland
Kategoria(t): Ruoka, Sekalaiset Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s