Kylläpä karppaus on nyt kuuma puheenaihe.

Pieni päivitys aiheeseen liittyen:
Asiallinen artikkeli Urbaani Orangin blogissa!

6.11.2011
Täytyi nostaa tämä artikkeli taas tänne kärkipäähän kun karppaus tuntuu olevan aina vain median huulilla. Tässä muuten hyviä ajatuksia aiheesta.
Itselle tullut monesti mieleen tässä ohjelmia katsellessa ja ihmisten kanssa keskustellessa, että monet eivät varmaan edes oikeasti tiedä mitä tuo karppaaminen tarkoittaa tai heillä on vain siitä jokin median antama mielikuva. Suosittelenkin siis kaikkia surffailemaan ja googlettelemaan asiaa itse ja tutustumaan aiheeseen.

Ja jos näin kaikessa yksinkertaisuudessaan ajattelee niin jos teet vaikka karkkilakon niin periaatteessa jo silloin karppaat 🙂 ..ei tuo nyt ihan huonolta kuulosta. Toisaalta ihmettelen tuon myötä miksi karppaus on niin kaikkien huulilla. Kyllähän ihmiset syö monin eritavoin, joku on varmasti huomaamattaa karpannut jollain tavalla läpi elämänsä.

Karppauksesta on tullut vain tuollainen muoti ilmiö josta media jauhaa ja jauhaa. Ei toki yhtään huono juttu, sen myötä ”toivon mukaan” ihmiset kiinnostuu asiasta ja alkavat ajatella omaa syömistään. Tutustuvat aiheeseen ja muutenkin ruokaan, ravintoon ja ylipäätään terveyteen.
Ja näin ollen tekevät kaupassa omia valintojaan ja korvaavat omia ruokatottumuksiaan laadukkaammilla ja paremmilla tuotteilla.

Aiemmin kirjoitettua höpinää:
Karppaus, karppaus, karppaus.. karppaus siellä ja karppaus täällä, se on nyt karppausta joka paikassa ja joka tuutissa. On lööppiä jos jonkinlaista sekä puolesta että vastaan. Tässä muutamia:
Ykkösen Aamu-TV, A-Talk, Iltalehti.

Karppausta on jos jonkinlaista, pientä ja isoa, alakarppia ja yläkarppia varmaan jo oikeaa ja vasentakin karppia. Ehkä pian saadaan jo jotain karppi arvojakin ja vaikka karppaus ministerikin 🙂
No joo, karppaus on karppausta eihän siinä nyt mitään niin ihmeellistä ole. En ymmärrä miksi siitä nyt niin vaahdotaan. Säätäähän ihmiset ruokavaliotaan jos jollain tavalla. Kukin miten tykkää. Enemmän tässä karppaus jutussa tuntuu siltä että nyt menee leipä liian huonosti kaupaksi ja voita myydään liian hyvin.. jne jne. Ja noiden takia täytyy asiaa nostaa lööppiin että ihmiset palaisivat ”normaaliin” syömisrytmiinsä 🙂

No joo, itse on myös tullut syötyä jos jollain tavalla ja varmaan aikalailla myös tuohon karppi tyyliinkin, mutta ennenkaikkea kultaista keskitietä jos jotain tekee mieli niin sitä syödään. Eli tottakai Voita ja Kermaa 🙂

Mainokset

Tietoja sienitukka

Interesting: Food, Art & Iron Maiden. Tampere, Finland
Kategoria(t): Ruoka, Sekalaiset Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s