Jalokivigalleria – Miten palvelu voikin olla niin erilaista.

Tässäpä hiukan tarinaa miten saman liikeketjun eri liikkeiden palvelu voikin olla niin erilaista. En tiedä miten nuo Jalokivigalleriat ovat kytköksissä toisiinsa, taitavat olla kaikki omia itsenäisiä yrittäjiä.. ehkä.

Menimme siis Lempäälän Pirkanhovissa olevaan Jalokivigalleriaan. Tämä liike lupasi ulospäin hyvää: alennusmyynti, KAIKKI NORMAALIHINTAISET TUOTTEET -50%, tuotteita jopa -90% jne. jne.
Kiertelimme ja katselimme ja lopulta ajattelimme ostaa kolme suolakivilamppua koska alennukset kerran olivat niin hyvät. Mutta mitä vielä myyjä löi koneeseen kaikista lampuista täydenhinnan ja varmaan enemmänkin koska mielestäni hinta olisi pitänyt olla korkeintaan n. 30e ja kassa näytti n. 60e ?!?! hei haloo!! Siihen jäi lamput, jäi pieni huiputuksen maku tästä liikkeestä. Olipa tosiaan hyvät alennukset ja kannattaako mainostaa KAIKKI NORMAALIHINTAISET TUOTTEET -50% jos niitä normaalihintaisia ei ole.
Kiitos ja näkemiin!
Hyvästä asiakaspalvelusta liikkeessä kertoo myös se että myyjä puhui koko ajan puhelimessa, eikä lopettanut puhelua vaikka tulimme jo kassalle. Joillakin menee näköjään niin hyvin että asiakkaisiin ei tarvitse panostaa ollenkaan.
Itse en ainakaan enään tähän Pirkanhovin Jalokivigalleria liikkeeseen eksy, enkä suosittele kyllä muillekaan!

Ja sitten seuraavaan, otimme toisen yrityksen paremmalla onnella. Menimme Tampereen Tullintorilla sijaitsevaan Jalokivigalleriaan. Samat mainokset: alennusmyynti, KAIKKI NORMAALIHINTAISET TUOTTEET -50%, tuotteita jopa -90% jne. jne. Valitsimme jälleen kolme kappaletta suolakivilamppuja ja ei kun kassalle. Palvelu oli erittäin miellyttävää ja lämminhenkistä. Lamput sai puoleen hintaa niinkuin mainoksien mukaan pitikin, eikä noille kolmelle lampulle tullut lopulta hintaa kuin reilu 22e. Myyjä vielä pakkasi lamput kuplamuoviin ja kasseihin. Ystävällistä palvelua ja asiakkaan huomioon ottavaa. Tästä jäi hyvä maku ja varmasti palaan tänne vielä uudelleenkin! KIITOS!

Ei voi kun ihmetellä miten palvelu oli näin erilaista, toki ihmisiähän me kaikki olemme ja toimimme niinkuin itse parhaaksi näemme. Tosin tuolla tyylillään Pirkanhovin Jalokivigalleria menetti ainakin yhden asiakkaan. Ei käy edes mielessä ohi ajaessa että siellä poikkeaisin.

Tietoja sienitukka

Interesting: Food, Art & Iron Maiden. Tampere, Finland
Kategoria(t): Sekalaiset Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s