Wrong Asian Kitchen / Wrong Noodle Bar – Tampere

Kävin pitkästä aikaa hakemassa hiukan syötävää Wrongista. Ravintola käsittääkseni muuttanut nimensä muotoon Wrong Asian Kitchen kun se aiemmin oli Wrong Noodle Bar. Tosin edelleen monessa paikassa lukee Wrong
Noodle Bar mutta eiköhän se vie aikaa että kaikki saadaan muutettua kohdalleen, eikä tuolla varmaan kiirettä ole pidetty sillä käytännössä tuolla ei niin ole merkitystä Wrong on Wrong.
Oikeastaan myös yksi syy miksi aloin kirjoittamaan tästä ravintolasta blogiini on se että jälleen kerran huomasin että Wrong oli kadonnut EAT.FI sivuston ravintoloista. En ymmärrä miksi, tai uskon sen johtuvan siitä samasta syystä miksi sen arvostelut olivat estetty EAT.FI sivustolla niinkuin myös Ravintola Dennisin. Dennishän ei anna vieläkään arvostella itseään mitä suuresti ihmettelen. No lisäsin Wrong Asian Kitchenin jälleen EAT.FI:hin, saapa nähdä miten pitkään se siellä näkyy 🙂
Ei Wrong Asian Kitchen mielestäni huono ravintola ole. Tuskin siellä olisin useampia kertoja käynytkään jos sitä huonona pitäisi. Se ei ole ehkä sisustukseltaa ja tunnelmaltaa minun makuuni mutta varmasti nuorison ja Manga/Anime henkisten ihmisten makuun.
Itse olen syöhän ruokia laidasta laitaan, Kanavartaita, katkaravunpyrstöjä, Keittoja, Nuudeliannoksia. Kaikki ruuat ovat olleet ihan hyviä. Ja kategoriassa pikaruokapaikkahan tämä on joten ei kannata odottaakaan mitään gourmee ruokaa. Ehkä parhaina mieleen ovat jääneet kuitenkin nuo alkupalat. Ja olen itse tykännyt myös enemmän noista keitoista kuin nuudeleista. Keitto annokset ovat myös isot, ehkä liiankin isot varsinkin jos syö myös jotain muuta.
Palvelu vaihtelee iloisesta / tympeään, mutta asiallista se on aina ollut. Se mitä en ymmärrä tässä paikassa on se kummallinen kapistus minkä saa käteensä kun tekee tilauksen. Siis se kaukosäätimen kokoinen palikka joka hälyttää kun annos on valmis. Ymmärtäisin sen jos ravintola olisi järkyttävän suuri tai jotain josta asiakasta ei löydä. Tai että asiakas voisi seikkailla jossain suuressa ostoskeskuksessa ruokiaan odotellessa mutta tällaisessa Tampereen ravintolan kokoisessa paikassa tuolla ei ole mitään merkitystä. Samalla vaivalla kun henkilökunta nostelee ruuat tiskille se voisi tuoda se pöytään asti niinkuin muissakin pikaruoka paikoissa. Turhaa teknisillä vempaimilla kikkailua.

Ihan kokeilemisen arvoinen ja erilainen pikaruoka paikka. Jollet ole kokeillut niin kannattaa ainakin kerran tutustua! Itse käyn täällä aina silloin tällöin, kun mieli tekee… ruokaa.

Tietoja sienitukka

Interesting: Food, Art & Iron Maiden. Tampere, Finland
Kategoria(t): Ruoka Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s