50.. 100.. 200. ruokapaikan rajapyykki ohitettu..

Ajattelin nostella tämän vanhan artikkelin tuolta taas tänne kärkeen ja muokata tätä..

Huh..huh.. huomasin tuossa taas, että onpas sitä tullut oltua ulkoruokinnassa aikas usein, kun EAT.FI sivuston arvostelu määräni ylitti jo 50 100 200 arvostelun maagisen rajan. Kahdensadan paremmalla puolella mennään jo lujaa vauhtia. Kaikenlaista on tullut tässä muutaman kesän/talven mittaan syötyä, joskus hyvää, joskus vähän huonompaakin. Kaikkien näiden syömisien jälkeen olen kuitenkin edelleen sitä mieltä, että kyllä oma tekemä ruoka on sitä parasta! Kunnon aineet ja omat pöperöt voittaa ravintoloiden ruuat.. sanoisinko melkeinpä aina. Todella harvoin tulee ulkoruokinnassa vastaan erittäin hyvää ruokaa. Ruoka paikkoja on tullut koluttua jo parinsadan päälle ja Tampereelta oikeastaan vain Ravintola Näsinneulassa ja Ravinteli Berthassa on tullut sellainen elämys, että tämä on HYVÄÄ! ..NAM! Todella monet ravintolat ovat aika mitään sanomattomia, hyviäkin ruokia on toki vastaan tullut mutta sellaisia jotka vievät kielen mennessään ja jäisivät jotenkin mieleen on todella vähän. Jotain mitä tässä voi kehua tuon Näsinneulan ja Berthan lisäksi on Tampereen kauppahallin Neljä Vuodenaikaa, todella hyvät ruuat ja palvelu pelaa! Toki täytyy mainita myös mieleenjääneet elämykset Helsingin Ravintola Farangissa ja Gaijinissa ..no EAT.FI sivuston innoittamana uusien elämyksien metsästys jatkuu, ehkäpä niitä hyviäkin …tai erittäin hyviä ruokia alkaa löytymään, ravintoloita missä ruokailla kyllä riittää. Ihmettelenkin usein tätä, miten paljon ruokapaikkoja ylipäätään onkin. Aluksi tuntui että eihän Tampereella ole ruokapaikkoja paljon mitään mutta nyt itselläni on Eat.fissä jo yli sata arvostelua Tampereen kohdalla. Eikä varmasti ole lähellekään kaikkia ruokapaikkoja koluttu.

Seikkailut jatkukoon… toivottavasti ehdin/jaksan myös brunsseille jotka ovat nyt viimeaikoina jääneet vähemmälle 😦

Mainokset

Tietoja sienitukka

Interesting: Food, Art & Iron Maiden. Tampere, Finland
Kategoria(t): Ruoka, Sekalaiset Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s